Om oss

Om KL Isolering

Välkommen till KL Isolering AB – ett nyetablerat isoleringsföretag med störst inriktning på vvs- och ventisolering. Vi utför ett brett utbud tjänster inom isolering i Sundsvall och hela Västernorrland!

Hos oss hittar du stor expertis och erfarenhet av produkter och tjänster inom isolering som kan skapa bättre inomhusmiljöer och samtidigt spara in på energikostnaderna. Vi kan hitta lösningar som passar perfekt utifrån dina behov och krav. Vi är ett dynamiskt och innovativt företag som har kunden i fokus i allt vi gör.

Vi ligger i framkant inom isolering

Vi är specialister på energieffektiva hus som isoleras med hjälp av kvalitativa material – bättre för dig och bättre för omvärlden! Isoleringen har många goda egenskaper, bland annat energieffektivitet, fukt, bullerdämpning och brandskydd. Vi vet vilka isoleringar som fungerar för olika hustyper och ventilationssystem

Breda kunskaper inom ventilation

Vi är specialiserade på installation av HVAC-system, kanalsystem och andra ventilationslösningar. Med vår expertis kan vi identifiera potentiella risker och vidta åtgärder för att skydda sig mot dem. Våra medarbetare har också erfarenhet av att felsöka befintliga ventilationssystem och göra uppgraderingar för att hålla dem effektiva. Vi drar vårt strå till stacken i det miljöarbete som är så viktigt med tanke på framtiden. Hållbara produkter och energieffektiva hus och fastighetet är det som vi brinner för! Vår resa mot bättre isolering och inomhusmiljöer har bara börjat.

Våra viktigaste principer

  • Ständigt utmana sig och andra till bättre idéer och lösningar.
  • Vi ska följa säkerhetsregler och hålla ordning och reda på arbetsplatsen.
  • Vi ska alltid leva upp till lagar, förordningar, kontraktskrav, samt andra relevanta krav.
  • Fråga och ta hjälp om du är osäker. Använd både känsla och förnuft som vägledning.

Allt från underhåll till installationer

Våra tjänster sträcker sig från rutinmässigt underhåll till fullständiga systeminstallationer, vilket garanterar att ditt hem eller din byggnad får korrekt luftcirkulation året runt. Vi erbjuder inte bara förstklassig service utan strävar också efter att ge dig en energieffektiv lösning som sparar pengar på räkningarna i det långa loppet. Att investera i ett ventilationssystem av god kvalitet från en pålitlig källa är det bästa sättet att se till att ditt hem eller din byggnad alltid är säkert och hälsosamt. 

Duktiga medarbetare med kunden i fokus

Det är medarbetarna som är vårt företag. Därför arbetar vi hela tiden med att underlätta vår vardag, våra rutiner ska vara enkla och smidiga men ändå uppfylla de krav som ställs. För oss är det viktigt att behålla den familjära och personliga känslan i vårt företag och för att du som kund ska känna en personlig kontakt med oss.

Vårt mål är inte i första hand att vara störst. Vi vill genom att erbjuda ett gott samarbete och goda lösningar vara det självklara valet för våra kunder. Med kompetenta medarbetare som trivs med sin vardag kan vi alltid stå för det vi lovat och vi ska alltid vara flexibla och smidiga i vår relation till kunden.

Din isoleringsexpert i Västernorrland
Kontakta oss